Giv en gave

Giv en gave til missionen

Du kan støtte Aktiv Missions arbejde på flere måder. Find den måde, der passer dig bedst, og gør en virkelig forskel for mennesker i vores missionsfelter. 75 øre af hver krone går direkte til de mennesker, vi hjælper. Tak for din støtte!

 

Send en SMS med teksten AM100 til 1245 (100 kr. + SMS takst)

Overfør via netbank reg.nr. 3170 konto nr. 4130 10 8121

Ring til os på 50 91 29 03 og få tilsendt girokort.

Donér

Få fradrag for din støtte

Giver du en almindelig pengegave til Aktiv Mission, kan du i 2020 trække op til 16.600 kr. fra på selvangivelsen. Det er en forudsætning, at vi har dit CPR-nummer. Dine gaver bliver automatisk indberettet til SKAT ved årets udgang. Ring til os på 50 91 29 03, hvis du er i tvivl, om du får fradrag.

Bliv fast støtte

Ved at støtte Aktiv Missions arbejde med et fast bidrag sikrer du, at vi kan støtte mennesker i vores projektlande, samtidig med at vi sparer administration.

Du bestemmer selv, hvor stort et beløb du vil støtte med og hvor tit, og du kan til enhver tid ringe til os på 50 91 29 03 eller kontakte dit pengeinstitut for at opsige aftalen.

Opret et gavebrev

Støtter du velgørende foreninger med mere end 16.300 kroner årligt, kan det være en fordel at oprette et gavebrev. Med et gavebrev forpligter du dig til at støtte i ti år. Til gengæld får du fordelagtige fradragsmuligheder. Ring til os på 50 91 29 03 for mere information.

Få gratis hjælp til testamentet

Overvejer du at støtte missionsarbejdet i vores projektlande i dit testamente, så hjælper vi dig med papirerne – uden at du skal betale for det, og uanset hvor meget du støtter med.
Alle midler går ubeskåret videre til missionen og det diakonale arbejde i vores projektlande.

Mindedage, begravelser og bisættelser

I forbindelse med mindedage, begravelser og bisættelser er en donation til et godt formål en mulighed i stedet for blomster. Man kan gøre opmærksom på ønsket gennem mindeord, begravelses- og dødsannoncer ved fx at skrive, at I betænker Aktiv Missions velgørende arbejde. At støtte Aktiv Missions arbejde er at støtte dér, hvor behovet er størst. Vi sørger for at hjælpen når frem.

Man kan indbetale gaver på følgende måder: 

Ring til os på tlf. 50 91 29 03 og aftal et mærke. Mærket skal giveren skrive i kommentarfeltet, når de indbetaler gaven, så vi kender anledningen for indbetalingen.

Du får fradrag for din gave, hvis du noterer dit navn og CPR-nummer.

Ring til os og hør nærmere: 50 91 29 03 eller skriv en mail til admin@aktivmission.org

Mærkedage, fødselsdage, jubilæer m.m.

Ønsker du dig gaver, der går til et velgørende formål i anledning af fødselsdag, bryllupsdag, jubilæum eller som værtindegave? Så kan du vælge en donation som alternativ til blomster, gave og vin. Når dine gæster donerer til Aktiv Missions arbejde, støtter de missionen og det sociale og åndelige arbejde i vores projektlande. Du modtager efterfølgende et takkebrev med det totale beløb, som er doneret.

Man kan indbetale gaver på følgende måder: 

Ring til os på tlf. 50 91 29 03 og aftal et mærke. Mærket skal giveren skrive i kommentarfeltet, når de indbetaler gaven, så vi kender anledningen for indbetalingen.

Du får fradrag for din gave, hvis du noterer dit navn og CPR-nummer.

Ring til os og hør nærmere: 50 91 29 03 eller skriv en mail til admin@aktivmission.org