Hjælp Cubas kvinder

Hjælp Cubas kvinder med at finde håbet i Jesus

Befolkningen på den caribiske ø lider under mangel på fødevarer og medicin. I Havanas fattigste kvarter San Miguel tager kirken og kvinderne ansvar for at skabe bæredygtige løsninger, og Jesus er med i det hele.

Margarita leder sy-kurset og fortæller:

”Når jeg underviser kvinderne, deler vi historier med hinanden. Jeg hører om bekymringerne for deres børn og vanskelighederne med at skaffe grøntsager og kød til aftensmaden. Vi finder sammen i den kristne tro – for flere af kvinderne er det nyt at leve med Jesus på den måde.”

Målet var at uddanne tre kvinder. I dag sidder 15 kvinder i et lille lokale og bliver undervist. Asari fortæller begejstret: ”Fra stort set intet har Margarita på få uger lært mig at sy. Nu er jeg klar til at producere og sælge mine varer; – det er en stor hjælp for min familie. Fællesskabet med kvinderne har bragt mig nærmere Jesus.”

Du kan styrke de cubanske kvinders håb i Jesus med en gave på få hundrede kroner

 

Donér

Vækkelsen i Cuba får mere styrke gennem din gave

Din gave bringer evangeliets frelsende budskab til fattige cubanske familier. 

Cubas fattigste har brug for bæredygtige løsninger, som udruster dem til selvforsørgelse og til at tage sig af fattige, mennesker med handicap og ældre.

150
Margarita med symaskine
Præsteparret på Cuba

Om Aktiv Mission i Cuba

Aktiv Mission indgik i april 2019 en samarbejdsaftale med metodistkirken i Havanas fattigste kvarter San Miguel i Cuba. Kirken fyldes til bristepunktet under søndagsgudstjenesten, og omkring 130 mennesker i San Miguel kalder metodistkirken deres åndelige hjem.

Udover sykurser til kvinder når præsteparrets diakonale arbejde ud til fattige, mennesker med handicap og ældre, som ikke selv kan skaffe til føden. Omkring parret bidrager en gruppe på 15-20 ressourcestærke medlemmer med at løfte det sociale arbejde, som de med hjælp fra Aktiv Mission nu har suppleret med indkomstskabende aktiviteter.

Del denne side